Roger Aubareda jugador de ACE SANSUR convocat pel campionar del Món amb Catalunya!!!

El seleccionador català, Jordi Rexach, ha donat a conèixer la llista de 13 jugadors que representaran Catalunya al Campionat del Món de Futsal d’Argentina.

En aquesta llista figura Roger Aubareda jugador de ACE SANSUR

La convocatòria la formen els porters Jaume Bonada (EFS Ripoll), Carlos Mazarico (Albelda) i Daniel Casanovas (Padre Damián); els tanques Álex Trilla (Padre Damián), Gabriel Fargas (EFS Ripoll) i Nacho Vega (Padre Damián); els ales Sergi Climent (Betània Patmos), Òscar Blanco (Padre Damián), Roger Aubareda (ACE Sansur) i Ernest Tabueña (Futsal Dante); l’ala-pivot Sergi Saavedra (Futsal Dante); i els pivots Eric Rodoreda (Padre Damián) i José Miguel Lamora (Albelda).

L’expedició, que estarà encapçalada pel president Dani Vives, la completaran l’entrenador Jordi Rexach, el seu segon, Lluís Visa, el delegat José Luis Torres, el fisioterapeuta Bernat Jiménez i la psicòloga Anna Medà.

Per equips, el Padre Damián és el que aporta més jugadors amb cinc, seguit de l’EFS Ripoll, l’Albelda Futsal i el Futsal Dante, que n’aporten dos cadascun, i del Betània Patmos i l’ACE Sansur, que compten amb un representant.

El Campionat del Món de Futsal Misiones 2019 es disputarà en aquesta província argentina del 31 de març al 7 d’abril. Catalunya ha quedat enquadrada al grup D amb França, Canadà i Nepal.

 catalunya


0
0
0
s2smodern