Resultats del cap de setmana 22-23 i 24 Març

ACE SANSUR (12)-MARISTES SANTS LES CORTS(5)

Resultat impressionant amb un gran partit de tots els participants(jugadors, jugadora, mister, pares, mares, avis hi simpatitzants). 1a victoria després de dos empats contra un equip que en la 1a volta ens va guanyar de molta diferència, però en copa Europa passaríem la eliminatòria.

La 1a part(6-1) la 2a part (6-4).Gran aptitud, podem citar a :Telma(brillant)Pau(autoritari) Pol(incisiu) Roger(finíssim) Gerard(perillós) Biel(Brutal) Leo(rapidisim) Rayan(valent) Alexis(espantat però bé) Felicitats a tots.

Força SANSUR

Ace Sansur 3-4 AEE Ies St Andreu. (Preinfantil A)

Grans primers 10 minuts de l’equip que ens han permès posar-nos 1-0 en el marcador. Posteriorment l’equip ha baixat i hem encaixat l’1-1. Tot i així en la següent jugada ens hem refet marcant el 2-1, resultat amb el que hem arribat a la mitja part. A la segona part hem patit una devallada, tant física com de joc, fet que han aprofitat per posar-se 2-4.
A partir d’aquí, després d’una aturada per lesió d’un jugador rival, l’equip ha reaccionat i ha fet segurament els millors 5 minuts del partit i com a conseqüència hem marcat el 3-4 i hem tingut diverses ocasions per empatar el partit.
Penso que si ens dediquem a jugar i no a pensar a veure què pitarà l’àrbitre, ho fem molt millor. Seguirem treballant per millorar aquests aspectes que a vegades fan que se’ns escapin els partits.

Felicitats, hi vis un partit amb un gran treball defensiu i un bon contraatac, bones combinaciós atacants i bones definicions.
La 1a part (2-1)2a part (6-0)=(8-1).Podriem destacar algú en especial. Gol de Roger i homenaje dedicació al Siscu extrenador del Sansur DEP. Gran partit de Sergi i destacar Gerard i Anouar, pero en global felicitats a tots i al cos tècnic. 

Força Sansur!!!


0
0
0
s2smodern